Fritid

Som elev på Naturbruksgymnasiet Kalmar har du aldrig tråkigt! Vi har en fritidsverksamhet som erbjuder en mängd roliga aktiviteter.

Vi som har hand om fritidsverksamheten på Naturbruksgymnasiet Kalmar heter Karina, Stefan och Pär. Vi arbetar i huvudsak med att aktivera och finnas till hands för våra internatelever som idag är drygt 100 stycken.

Vi har en fritidslokal som vi kallar för ”Kaffestugan” där det finns möjlighet att titta på storbilds-TV, spela TV-spel och biljard, baka, lyssna på musik eller bara att umgås. Det finns även kök som gärna utnyttjas av våra elever samt möjlighet till kioskverksamhet.

Vi arrangerar en mängd aktiviteter som till exempel shoppingresor, olika ute- och inneaktiviteter, film- och myskvällar.
Kom gärna med förslag på vad just du vill göra, så ska vi försöka ordna det!

Vi stödjer elevernas utveckling av social kompetens genom fysiskt och intellektuellt stimulerande aktiviteter. Du som elev är varmt välkommen att utnyttja skolans gym, gymnastiksal samt bibliotek med mysrum närhelst du vill!

Det finns alltid två fritidsledare på plats utanför skoltid, från söndag kväll till fredag morgon. Fritidsverksamheten bygger på gymnasieskolans värdegrundsmål.

Även de elever som inte bor på internatet är givetvis välkomna att delta i våra aktiviteter på kvällarna.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller tankar!

Jourtfn fritid: 076 – 641 58 51 (bärs alltid av den som har sovande jour)

Ingelstorp och Helgesbo gymnasieskolor Jourlägenhet

Karina Kudla Johansson
Tel: 0766 -41 58 06
E-post: karina.kudlajohansson@ingelstorp.nu

Stefan Andersson
Tel: 0766 – 41 58 59
E-post: stefan.andersson@ingelstorp.nu

Pär Lehtonen
Tel: 0705 -33 25 99
E-post: par.lehtonen@helgesbo.nu